huis verkopen koog aan de zaan

Bent u van plan om uw huis te verkopen in Koog aan de Zaan? Hierbij is belangrijk dat u te allen tijde professionele hulp krijgt. Op deze manier zorgt u er namelijk voor dat u geen belangrijke zaken over het hoofd ziet. Het resultaat? Een geslaagde verkoop van uw woning. Simone Dijkman Makelaardij staat voor u klaar om u te helpen bij het verkopen van uw huis in Koog aan de Zaan. We hebben ruim 20 jaar ervaring op het gebied van de verkoop en aankoop van een woning. Hiernaast kunnen we u ook altijd van dienst zijn met het taxeren van uw huis. Simone Dijkman Makelaardij is geen standaard makelaarskantoor: samen met u kijken we naar alle mogelijkheden en we zullen altijd een stapje extra nemen. Voor een goed verkooptraject schakelt u de hulp in van Simone Dijkman Makelaardij! Met onze enthousiaste en gedreven werkwijze helpen wij u graag verder. Ons doel is duidelijk: samen met u altijd komen tot het gewenste resultaat.

Wat zijn onze voordelen?

U profiteert bij ons van diverse voordelen. Een van onze voordelen is onze jarenlange ervaring. We hebben ontzettend veel diverse huizen verkocht en weten hierdoor goed waar we op moeten letten. Ook voor een huis verkopen in Koog aan de Zaan. Bij ons, Simone Dijkman Makelaardij, kunt u bij ons terecht voor onder andere:

  • Hulp bij aankoop en verkoop;
  • Meer dan 20 jaar ervaring;
  • Ook in te schakelen voor taxaties;
  • Deskundige adviezen en begeleiding;
  • Uw wensen staan te allen tijde centraal.

Een huis verkopen: waar moet u op letten?

Van plan om uw huis te verkopen in Koog aan de Zaan? Schakel dan de hulp in van een professional. U weet op deze manier zeker dat het goed verloopt en dat u niets over het hoofd ziet. Simone Dijkman Makelaardij staat voor u klaar! Gedurende het proces hebben we één duidelijk doel voor ogen: het gewenste resultaat behalen dat u voor ogen heeft. Kortom: wij zorgen ervoor dat alles op de juiste wijze verloopt en dat aan alle belangrijke zaken wordt gedacht.

Neem contact op!

Van plan om uw huis te verkopen of een nieuw huis te kopen? Een huis verkopen in Koog aan de Zaan? Simone Dijkman Makelaardij staat voor u klaar. Graag maken we met u een afspraak om alle woonwensen en –eisen te bespreken. Op deze manier komen we samen met u tot een geslaagde opdracht. Vul ons contactformulier in, zodat wij vervolgens contact met u opnemen. Daarnaast is het ook altijd mogelijk om direct zelf telefonisch contact met ons op te nemen via 075-7725155.