Makelaar Assendelft

Wanneer u uw huis wilt verkopen, zult u al snel merken dat er een hoop bij komt kijken. Dat geldt ook voor het kopen van een huis. Zoekt u een makelaar in Assendelft? Bij Simone Dijkman Makelaardij bent u hiervoor zeker aan het juiste adres. We hebben namelijk ruim 20 jaar ervaring op het gebied van het kopen en verkopen van een huis. Daarnaast kunnen we u ook van dienst zijn voor een taxatie. Door onze jarenlange ervaring in de Zaanse en regionale woningmakelaardij weten we alles over de mogelijkheden rondom het kopen en verkopen van een woning. Daarbij maakt het niet uit of het gaat om een aankoop, verkoop, verbouwing, verhuur of taxatie: wij helpen u graag verder! We zetten ons 100% en gaan net dat stapje verder dan de standaard makelaarskantoren. Bij ons kunt u rekenen op onze enthousiaste en gedreven werkwijze. Hierbij hebben we altijd één duidelijk doel voor ogen: samen met u komen tot het juiste resultaat.

Huis kopen? Makelaar in Assendelft!

Wilt u een huis kopen of verkopen? Kies dan voor een makelaar in Assendelft waar u een goed gevoel bij heeft. Het is tenslotte een belangrijke samenwerking, waarbij het altijd om u draait. Daarnaast is het slim om naar de ervaring en de verkochte huizen te kijken. Bij Simone Dijkman Makelaardij kunt u rekenen op een persoonlijke, prettige communicatie, waarbij altijd oog is voor uw wensen en eisen. Bij ons kunt u vertrouwen op de onderstaande voordelen:

  • Ruim 20 jaar ervaring;
  • Zowel verkoop als aankoop;
  • Deskundige adviezen en begeleiding;
  • Ook in te schakelen voor taxaties;
  • Uw wensen staan centraal.

Een huis verkopen?

Wilt u uw huis verkopen of kopen? Hierbij komt veel kijken en het is cruciaal dat u altijd goed kijkt of alles goed verloopt. Door professionele hulp in te schakelen zorgt u ervoor dat alles op de juiste wijze gebeurd en dat u niets over het hoofd ziet. Wij helpen u daar graag bij en nemen het nodige werk uit handen. Zo kunt u zich blijven focussen op datgene wat u wilt, bijvoorbeeld het kopen van een nieuwe woning. Kortom: Simone Dijkman Makelaardij zorgt ervoor dat alles goed verloopt en denkt aan alle cruciale zaken. Wel zo prettig!

Uw huis goed verkopen?

Van plan om uw huis te verkopen? Kies dan voor de professionele hulp van een makelaar in Assendelft. U bent bij ons aan het goede adres. Onze makelaars staan voor u klaar om u te adviseren en te begeleiden. We plannen graag met u een afspraak om zo al uw woonwensen en –eisen te bespreken. Zo komen we samen met u tot een geslaagde opdracht. U kunt ons contactformulier invullen, zodat wij contact met u kunnen opnemen. Daarnaast is het ook mogelijk om zelf telefonisch contact met ons op te nemen via 075-7725155.