Makelaar Koog aan de Zaan

Op zoek naar een makelaar in Koog aan de Zaan? Let altijd goed op de ervaring en het aantal verkochte huizen van de makelaar. Op deze manier kunt u inschatten in hoeverre u een kans van slagen heeft bij bijvoorbeeld het verkopen van uw woning. Simone Dijkman Makelaardij heeft ruim 20 jaar ervaring en weet hierdoor maar al te goed wat er komt kijken bij de verkoop of aankoop van een woning, maar bijvoorbeeld ook over het verhuren of verbouwen van een woning. Simone Dijkman Makelaardij is de specialist op het gebied van de Zaanse en regionale woningmakelaardij. Op het gebied van makelaardij kunnen wij u dus met alles van dienst zijn. Of het nou gaat om de verkoop, aankoop, een verbouwing, verhuur of taxatie: wij helpen u graag verder. Bovendien zetten wij ons altijd extra in: we gaan verder dan de standaard makelaarskantoren. Met onze enthousiaste en gedreven werkwijze staan wij voor u klaar om u te helpen. Ons doel is duidelijk: samen met u altijd komen tot het gewenste resultaat.

Het kopen van een huis

Bent u van plan om een huis te kopen? De hulp van een makelaar in Koog aan de Zaan is hierbij zeker zinvol. Wij helpen u tijdens het gehele proces en zorgen ervoor dat u niets over het hoofd ziet. Wel zo belangrijk. Kijk altijd goed naar de makelaar met wie u gaat samenwerken: het aantal jaren ervaring, de verkochte huizen, maar ook of u een goed gevoel heeft bij de makelaar. Bij ons, Simone Dijkman Makelaardij, kunt u altijd rekenen op onder andere deze voordelen:

  • Hulp bij aankoop en verkoop;
  • Deskundige adviezen en begeleiding;
  • Meer dan 20 jaar ervaring;
  • Ook in te schakelen voor taxaties;
  • Uw wensen staan te allen tijde centraal.

Een huis verkopen?

Wilt u een huis verkopen? Ook hier komt een hoop bij kijken. Doordat u op veel zaken moet letten, is het wel zo prettig als u hier een ervaren advies voor krijgt. Simone Dijkman Makelaardij staat in ieder geval voor u klaar om u daarbij te helpen. Hierdoor weet u zeker dat u niets over het hoofd ziet. Graag staan we voor u klaar om deze zaken uit handen te nemen. Kortom: wij zorgen ervoor dat alles op de juiste wijze verloopt en dat aan alle belangrijke zaken wordt gedacht.

Neem contact op!

Uw huis verkopen of een huis kopen? Kies voor een ervaren makelaar in de Koog aan de Zaan? Simone Dijkman Makelaardij staat voor u klaar om u hierbij te helpen. Graag plannen we met u een afspraak om al uw woonwensen en –eisen te bespreken. Op deze manier komen we samen met u tot een geslaagde opdracht en het gewenste resultaat. Vul ons contactformulier in, zodat wij vervolgens contact met u opnemen. Daarnaast is het ook altijd mogelijk om direct zelf telefonisch contact met ons op te nemen via 075-7725155.