Makelaar Krommenie

Bent u van plan om uw huis te verkopen binnenkort? Of wilt u juist een nieuw huis kopen? Kies dan voor een makelaar die goed weet hoe u moet worden geholpen. Een makelaar in Krommenie? Bij Simone Dijkman Makelaardij bent u altijd aan het juiste adres. Doordat we ruim 20 jaar ervaring hebben kunnen we u altijd goed adviseren en begeleiden. We hebben veel ervaring in de verkoop en aankoop van een woning. Bovendien voeren wij ook taxaties uit, dus daar kunnen we u ook mee van dienst zijn. Door onze jarenlange ervaring in de Zaanse en regionale woningmakelaardij weten we alles over de mogelijkheden rondom het kopen en verkopen van een woning. Daarbij maakt het niet uit of het gaat om een aankoop, verkoop, verbouwing, verhuur of taxatie: wij zijn u graag van dienst. We zetten ons altijd 100% en gaan net dat stapje verder dan de standaard makelaarskantoren. Bij ons kunt u vertrouwen op onze enthousiaste en gedreven werkwijze. Hierbij hebben we altijd één duidelijk doel voor ogen: samen met u komen tot het gewenste resultaat.

Huis kopen? Makelaar in Krommenie!

Een huis kopen? Zoekt u een makelaar in Krommenie? Het is cruciaal dat u, bij het kiezen van een makelaar, altijd eerst goed kijkt naar de ervaring van de makelaar in kwestie, de verkochte huizen en uiteraard ook of u een prettig gevoel heeft bij hem of haar. Bij Simone Dijkman Makelaardij kunt u rekenen op een persoonlijke communicatie, met altijd oog voor uw wensen en eisen. Bij ons kunt u vertrouwen op de onderstaande voordelen:

  • Ruim 20 jaar ervaring;
  • Deskundige adviezen en begeleiding;
  • Zowel verkoop als aankoop;
  • Ook in te schakelen voor taxaties;
  • Uw wensen staan centraal.

Een huis verkopen?

Van plan om een huis te verkopen? Daar komt veel bij kijken. Wij begrijpen dat maar al te goed. Het is daarom ook slim om hulp in te schakelen bij de verkoop van uw woning. Op deze manier weet u zeker dat alles goed verloopt en dat u niets over het hoofd ziet. In de tussentijd kunt u zich dan ook vooral focussen op de nieuwe stappen die u wilt nemen, bijvoorbeeld het kopen van een nieuw huis. Kortom: Simone Dijkman Makelaardij zorgt ervoor dat alles goed verloopt en denkt aan alle cruciale zaken. Wel zo prettig!

Uw huis goed verkopen?

Uw huis verkopen? Kies dan voor de hulp van een makelaar in Krommenie. U bent bij ons aan het juiste adres. Onze makelaars staan voor u klaar om u te helpen. Graag plannen we met u een afspraak om zo al uw woonwensen en –eisen te bespreken. Zo komen we samen met u tot een geslaagde opdracht. U kunt ons contactformulier invullen, zodat wij contact met u kunnen opnemen. Daarnaast is het ook mogelijk om zelf telefonisch contact met ons op te nemen via 075-7725155.