Makelaar Oostzaan

Bent u op zoek naar een makelaar in Oostzaan? Misschien wilt u wel uw huis verkopen of bent u juist op zoek naar een nieuw huis. Het is belangrijk om hier professionele hulp bij te krijgen, zodat alles goed verloopt. Bij Simone Dijkman Makelaardij bent u hiervoor aan het juiste adres. We hebben ruim 20 jaar ervaring omtrent van het kopen en verkopen van een huis. Daarnaast kunnen we u ook van dienst zijn voor een taxatie van uw woning. Onder andere door onze jarenlange ervaring in de Zaanse en regionale woningmakelaardij weten we alles over de mogelijkheden rondom het kopen en verkopen van een woning. Het maakt niet uit of het gaat om een aankoop, verkoop, verbouwing, verhuur of taxatie: wij helpen u graag verder! We zetten ons 100% en gaan altijd net dat stapje verder dan de standaard makelaarskantoren. Bij ons kunt u rekenen op onze enthousiaste en gedreven werkwijze. Hierbij hebben we altijd één duidelijk doel voor ogen: samen met u komen tot het juiste resultaat.

Huis kopen? Makelaar in Oostzaan!

Wilt u een huis kopen of verkopen? Kies dan voor een makelaar in Oostzaan waar u in ieder geval een goed gevoel bij heeft. Het is tenslotte een belangrijke samenwerking, waarbij het altijd om u en uw wensen draait. Daarnaast is het verstandig om naar de ervaring en de verkochte huizen te kijken. Dan weet u tenminste waar u vanuit kunt gaan. Bij Simone Dijkman Makelaardij kunt u rekenen op een persoonlijke, prettige communicatie, waarbij te allen tijde oog is voor uw wensen en eisen. Bij ons kunt u vertrouwen op de onderstaande voordelen:

  • Ruim 20 jaar ervaring;
  • Ook in te schakelen voor taxaties;
  • Zowel verkoop als aankoop;
  • Deskundige adviezen en begeleiding;
  • Uw wensen staan centraal.

Een huis verkopen?

Een huis kopen of verkopen? Geen probleem: wij helpen u verder! Er komt namelijk een hoop kijken bij het verkopen van een woning, dus het is wel zo fijn als u professionele hulp krijgt. Op deze manier weet u zeker dat u niets over het hoofd ziet. Op deze manier kunt u zich tegelijkertijd focussen op bijvoorbeeld het kopen van een nieuwe woning. Kortom: Simone Dijkman Makelaardij zorgt ervoor dat alles goed verloopt en denkt aan alle cruciale zaken. Wel zo prettig!

Neem contact op!

Van plan om uw huis te verkopen? Kies dan voor onze hulp: een makelaar in Oostzaan. Bij ons bent u in ieder geval altijd aan het goede adres. Onze makelaars staan voor u klaar om u te adviseren en te begeleiden bij uw (ver)koopproces. We plannen graag met u een afspraak om zo al uw woonwensen en –eisen te bespreken. Zo komen we samen met u tot een geslaagde opdracht. U kunt ons contactformulier invullen, zodat wij contact met u kunnen opnemen. Daarnaast is het ook mogelijk om zelf telefonisch contact met ons op te nemen via 075-7725155.