Makelaar Westzaan

Op zoek naar een makelaar in Westzaan? Wilt u een makelaar die u kan helpen bij het verkopen van uw huis? Of wilt u een nieuw huis kopen, maar komt u daar niet helemaal uit? Bij Simone Dijkman Makelaardij weet u zeker dat u aan het juiste adres bent. Inmiddels hebben we ruim 20 jaar ervaring op het gebied van de verkoop en aankoop van een woning. Daarnaast voeren wij ook taxaties uit. Vanwege onze jarenlange ervaring in de Zaanse en regionale woningmakelaardij weten wij alles over de mogelijkheden in onze branche. Het maakt niet uit om dit gaat om een aankoop, verkoop, verbouwing, taxatie of verhuur: wij zijn u graag van dienst. Wij gaan altijd verder dan de standaard makelaarskantoren. Simone Dijkman Makelaardij zet zich 100% voor u in. U kunt altijd rekenen op onze enthousiaste, gedreven werkwijze. Hierbij staat altijd één duidelijk doel voor ogen: samen met u komen tot het gewenste resultaat.

Huis kopen? Makelaar in Westzaan!

Wanneer u de diensten van een makelaar in Westzaan inschakelt, is het belangrijk dat u eerst goed kijkt naar factoren zoals de ervaring, de verkochte huizen en bovenal of u een prettig gevoel heeft bij de makelaar. Bij Simone Dijkman Makelaardij kunt u vertrouwen op een persoonlijke communicatie, met altijd oog voor uw wensen en eisen. Bij ons kunt u rekenen op de volgende voordelen:

  • Ruim 20 jaar ervaring;
  • Zowel verkoop als aankoop;
  • Ook in te schakelen voor taxaties;
  • Deskundige adviezen en begeleiding;
  • Uw wensen staan centraal.

Een huis verkopen?

Indien u heeft besloten dat u uw huis wilt verkopen, moet er veel worden geregeld. Er komt namelijk een hoop kijken bij het verkopen van een woning. U moet van alles regelen en ervoor zorgen dat alles op de juiste wijze verloopt. Een makelaar in Westzaan adviseert en begeleidt u, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken of bang hoeft te zijn dat u iets vergeet. Wij nemen graag deze taken voor u uit handen, zodat u zich kunt focussen op bijvoorbeeld de aankoop van een nieuw huis. Kortom: Simone Dijkman Makelaardij zorgt ervoor dat alles goed verloopt en denkt aan alle belangrijke zaken. Wel zo prettig!

Uw huis verkopen?

Wilt u uw huis verkopen? Schakel de hulp in van een makelaar in Westzaan! Bij Simone Dijkman Makelaardij bent u aan het juiste adres. Onze makelaars staan voor u klaar. Graag maken we met u een afspraak om zo al uw woonwensen en –eisen te bespreken. Zo komen we samen met u tot een succesvolle opdracht. U kunt ons contactformulier invullen, zodat wij contact met u kunnen opnemen. Daarnaast is het ook mogelijk om direct zelf telefonisch contact met ons op te nemen via 075-7725155.