Makelaar Zaandam

Een makelaar in Zaandam? Op zoek naar een makelaar die u kan helpen bij de verkoop van uw huis? Of juist bij het kopen van een nieuwe woning? Bij Simone Dijkman Makelaardij bent u aan het juiste adres. Met ruim 20 jaar ervaring weten we goed hoe we u moeten helpen met de verkoop en aankoop van een woning. Daarnaast voeren wij ook taxaties uit. Vanwege onze jarenlange ervaring in de Zaanse en regionale woningmakelaardij weten wij alles over de mogelijkheden omtrent de makelaardij. Het maakt niet uit om dit gaat om een aankoop, verkoop, verbouwing, verhuur of taxatie: wij zijn u graag van dienst. Bovendien zetten wij ons altijd extra in: we gaan verder dan de standaard makelaarskantoren. U kunt altijd vertrouwen op onze enthousiaste en gedreven werkwijze. Hierbij hebben we altijd één duidelijk doel voor ogen: samen met u komen tot het gewenste resultaat.

Huis kopen? Makelaar in Zaandam!

Een huis kopen? Zoekt u een makelaar in Zaandam? Het is belangrijk dat u eerst altijd goed kijkt naar de makelaar waar u mee gaat samenwerken. Kijk bijvoorbeeld naar de ervaring, de verkochte huizen en uiteraard of u een goed gevoel heeft bij de makelaar. Bij Simone Dijkman Makelaardij kunt u rekenen op een persoonlijke communicatie, met altijd oog voor uw wensen en eisen. Bij ons heeft u altijd profijt van de onderstaande voordelen:

  • Ruim 20 jaar ervaring;
  • Deskundige adviezen en begeleiding;
  • Zowel verkoop als aankoop;
  • Ook in te schakelen voor taxaties;
  • Uw wensen staan centraal.

Een huis verkopen?

Wilt u uw huis verkopen? We begrijpen maar al te goed dat er dan veel geregeld moet worden. Er komt veel kijken bij het verkopen van een huis. Een makelaar in Zaandam adviseert u en helpt u bij alle dingen die u moet regelen. Op deze manier weet u zeker dat u niets over het hoofd ziet en dat u alle aspecten behandeld. Wij helpen u hier graag bij en nemen deze zaken voor u uit handen. Op deze manier kunt u zich blijven focussen op bijvoorbeeld het kopen van een nieuw huis. Kortom: Simone Dijkman Makelaardij zorgt ervoor dat alles goed verloopt en denkt aan alle cruciale zaken. Wel zo prettig!

Uw huis goed verkopen?

Uw huis verkopen? Kies dan voor de hulp van een makelaar in Zaandam. U bent bij ons aan het juiste adres. Onze makelaars staan voor u klaar. Graag plannen we met u een afspraak om zo al uw woonwensen en –eisen te bespreken. Zo komen we samen met u tot een geslaagde opdracht. U kunt ons contactformulier invullen, zodat wij contact met u kunnen opnemen. Daarnaast is het ook mogelijk om direct zelf telefonisch contact met ons op te nemen via 075-7725155.