Makelaar Zaanstad

Bent u op zoek naar een makelaar in Zaanstad? Een makelaar die weet hoe u het beste geholpen kan worden? Bijvoorbeeld bij het verkopen van uw huis of het kopen van een nieuwe woning? U bent hiervoor aan het juiste adres bij Simone Dijkman Makelaardij. Dankzij onze jarenlange ervaring – ruim 20 jaar – weten we goed hoe we u van dienst moeten zijn bij de verkoop en aankoop van een woning. Bovendien kunt u tevens bij ons terecht voor een taxatie. Simone Dijkman Makelaardij is gespecialiseerd in de Zaanse en regionale woningmakelaardij. Wij weten dus echt alles over de mogelijkheden van makelaardij. Of het nou gaat om de verkoop, aankoop, een verbouwing, verhuur of taxatie: wij helpen u graag verder. Simone Dijkman Makelaardij zet zich altijd extra in. Dit laat zien dat wij verder gaan dan de standaard makelaarskantoren! Reken maar op onze enthousiaste en gedreven werkwijze. Ons doel is duidelijk: samen met u altijd komen tot het gewenste resultaat.

Wilt u een huis kopen?

Bent u van plan om een huis te kopen? Het is handig om hiervoor de hulp in te schakelen van een makelaar in Zaanstad. Hierdoor weet u namelijk zeker dat u niets over het hoofd ziet. Let echter wel altijd op met welke makelaar u gaat samenwerken. Kijk goed naar de ervaring, het aantal verkochte huizen en uiteraard of u een goed gevoel heeft bij de makelaar. Bij Simone Dijkman Makelaardij kunt u altijd rekenen op de onderstaande voordelen:

  • Meer dan 20 jaar ervaring;
  • Deskundige adviezen en begeleiding;
  • Hulp bij aankoop en verkoop;
  • Ook in te schakelen voor taxaties;
  • Uw wensen staan te allen tijde centraal.

Een huis verkopen?

Bent u van plan om uw huis te verkopen? Ook hierbij is het belangrijk dat u op alle belangrijke zaken let en niets over het hoofd ziet. Er komt namelijk veel kijken bij het verkopen van een woning. Een makelaar in Zaanstad die u hierbij helpt zorgt voor een fijn gevoel. Zo weet u namelijk zeker dat u niets over het hoofd ziet. Graag helpen we u hierbij en staan we voor u klaar om deze zaken uit handen te nemen. Kortom: wij zorgen ervoor dat alles op de correcte wijze verloopt en dat we denken aan alle belangrijke zaken.

Neem direct contact op!

Uw huis verkopen? Kies dan voor de hulp van een makelaar in Zaanstad. Onze makelaars staan voor u klaar. Graag plannen we met u een afspraak om alle woonwensen en –eisen te bespreken. Op deze manier komen we samen met u tot een geslaagde opdracht. U kunt ons contactformulier invullen, zodat wij vervolgens contact met u opnemen. Daarnaast is het ook mogelijk om direct zelf telefonisch contact met ons op te nemen via 075-7725155