Makelaar Zaanstreek

Aan het zoeken naar de juiste makelaar in Zaanstreek? Wie kiest u en waar moet u op letten? Het is belangrijk dat u altijd de hulp krijgt van een makelaar met veel ervaring en kennis. Bij Simone Dijkman Makelaardij kunt u daar in ieder geval altijd op vertrouwen. We hebben namelijk ruim 20 jaar ervaring en weten dus goed hoe we u van dienst moeten zijn bij zowel de verkoop als de aankoop van een woning. Daarnaast kunnen we ook uw huis taxeren. Simone Dijkman Makelaardij is de specialist op het gebied van de Zaanse en regionale woningmakelaardij. Op het gebied van makelaardij kunnen wij u dus met alles van dienst zijn. Of het nou gaat om de verkoop, aankoop, een verbouwing, verhuur of taxatie: wij helpen u graag verder. Simone Dijkman Makelaardij zet zich altijd extra in. Dit laat zien dat wij verder gaan dan de standaard makelaarskantoren! Met onze enthousiaste en gedreven werkwijze staan wij voor u klaar. Ons doel is duidelijk: samen met u altijd komen tot het gewenste resultaat.

Een nieuw avontuur: het kopen van een huis

Van plan om een huis te kopen? Schakel hiervoor altijd de juiste hulp in: een makelaar in de Zaanstreek kan u hierbij van dienst zijn. Het is namelijk belangrijk dat u niets over het hoofd ziet. Let wel altijd op met welke makelaar u gaat samenwerken. Kijk goed naar de ervaring, het aantal verkochte huizen en uiteraard of u een goed gevoel heeft bij de makelaar. Bij Simone Dijkman Makelaardij kunt u altijd rekenen op onder andere deze voordelen:

  • Deskundige adviezen en begeleiding;
  • Meer dan 20 jaar ervaring;
  • Hulp bij aankoop en verkoop;
  • Ook in te schakelen voor taxaties;
  • Uw wensen staan te allen tijde centraal.

Een huis verkopen?

Geen huis kopen, maar eerst uw huis te koop zetten? Daar komt ook een hoop bij kijken. Waar moet u allemaal op letten? En wat moet u allemaal ondernemen om uw huis te koop te zetten? Simone Dijkman Makelaardij staat in ieder geval voor u klaar om u daarbij te helpen. Hierdoor weet u zeker dat u niets over het hoofd ziet. Graag helpen we u hierbij en staan we voor u klaar om deze zaken uit handen te nemen. Kortom: wij zorgen ervoor dat alles op de juiste wijze verloopt en dat aan alle belangrijke zaken wordt gedacht.

Neem contact op!

Wilt u uw huis verkopen? Een makelaar in de Zaanstreek? Simone Dijkman Makelaardij staat voor u klaar om u hierbij te helpen. Graag plannen we met u een afspraak om al uw woonwensen en –eisen te bespreken. Op deze manier komen we samen met u tot een geslaagde opdracht en het gewenste resultaat. U kunt ons contactformulier invullen, zodat wij vervolgens contact met u opnemen. Daarnaast is het ook altijd mogelijk om direct zelf telefonisch contact met ons op te nemen via 075-7725155.