Makelaardij Koog aan de zaan

Zoekt u een makelaardij in Koog aan de Zaan die u kan helpen bij het kopen of verkopen van een woning? Het is verstandig om een makelaar in te schakelen met veel ervaring en kennis, want op deze manier kunt u erop rekenen dat u op de juiste wijze wordt geholpen en dat aan alles wordt gedacht. Simone Dijkman Makelaardij heeft meer dan 20 jaar ervaring en weet maar al te goed wat er komt kijken bij de verkoop of aankoop van een woning. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor ook het verhuren of verbouwen van een woning. Simone Dijkman Makelaardij is gespecialiseerd op het gebied van de Zaanse en regionale woningmakelaardij. Met alles kunnen wij u dus van dienst zijn. Of het nou gaat om de verkoop, aankoop, een verbouwing, verhuur of taxatie: wij helpen u graag verder. Bovendien zetten wij ons altijd extra in: we gaan verder dan de standaard makelaarskantoren. Met onze enthousiaste en gedreven werkwijze helpen wij u graag verder. Ons doel is duidelijk: samen met u altijd komen tot het gewenste resultaat.

Het kopen van een huis

Een huis kopen? Waar moet u allemaal op letten? Een makelaar kan u hier goed bij helpen. Daarbij kunt u namelijk altijd rekenen op de kennis en expertise van de makelaar en zorgt u ervoor dat u niets over het hoofd ziet. Kijk altijd goed naar de makelaar met wie u gaat samenwerken: het aantal jaren ervaring, de verkochte huizen, maar ook of u een goed gevoel heeft bij de makelaar. Bij ons, Simone Dijkman Makelaardij, kunt u altijd rekenen op onder andere deze voordelen:

  • Hulp bij aankoop en verkoop;
  • Ook in te schakelen voor taxaties;
  • Deskundige adviezen en begeleiding;
  • Meer dan 20 jaar ervaring;
  • Uw wensen staan te allen tijde centraal.

Een huis verkopen?

Bent u van plan om uw huis te verkopen? Dan bent u er vast al achter dat u aan veel belangrijke zaken moet denken. Het is dus wel zo fijn om een professional naast uw zijde te hebben die u voorziet van een advies op maat. Simone Dijkman Makelaardij staat voor u klaar om u te helpen. Hierdoor weet u zeker dat u niets over het hoofd ziet. Graag zijn we u van dienst en nemen we deze zaken uit handen. Kortom: wij zorgen ervoor dat alles op de juiste wijze verloopt en dat aan alle belangrijke zaken wordt gedacht.

Neem contact op!

Van plan om uw huis te verkopen of een nieuw huis te kopen? Kies altijd voor een ervaren makelaardij in de Koog aan de Zaan? Simone Dijkman Makelaardij staat voor u klaar. Graag plannen we met u een afspraak om al uw woonwensen en –eisen te bespreken. Op deze manier komen we samen met u tot een geslaagde opdracht. Vul ons contactformulier in, zodat wij vervolgens contact met u opnemen. Daarnaast is het ook altijd mogelijk om direct zelf telefonisch contact met ons op te nemen via 075-7725155.