Nieuw in de verkoop

Zuiderkwartier 1541GA Koog aan de Zaan

Omschrijving

Midden in de gewilde bloemenbuurt van Koog aan de Zaan wordt een kleinschalig nieuwbouwplan ontwikkeld met vier eengezinswoningen: Zuiderkwartier. Naar verwachting is er in de loop van mei 2020 meer bekend over deze ontwikkeling. Ben je op zoek naar een ruime gezinswoning en wil je graag op de hoogte blijven van start verkoop? Schrijf je dan nu in via info@simonedijkman.nl

LOCATIE
Koog aan de Zaan ligt aan de zuidzijde tegen Zaandam aan en in het noorden tegen Zaandijk, ten oosten ligt de rivier de Zaan. Tegenwoordig valt Koog aan de Zaan uiteen in twee gedeeltes: Oud Koog en Westerkoog. Het nieuwbouwplan ligt in de geliefde bloemenbuurt in de wijk Oud Koog. De wijk Oud Koog kenmerkt zich een mix van woningen uit de verschillende periodes. Het groene karakter van de wijk wordt bepaald door de bomen die vrijwel in alle straten staan.

Vanuit het Zuiderkwartier zijn diverse winkels en openbaar vervoer – NS-station met rechtstreekse verbindingen naar Amsterdam en Alkmaar – lopend bereikbaar. In de omgeving bevinden zich (basis)scholen, kinderopvang en sportfaciliteiten. Het centrum van Zaandam met vele winkels en uitgaansgelegenheden bevindt zich op nog geen 10 minuten fietsafstand.

WONINGEN
De architect heeft een bijzonder ontwerp bedacht waardoor de woningen uitstekend in de omgeving passen. De afgesloten tuin geeft de woningen een gevoel van rust en veiligheid. De speelse en royale indeling en de vele raampartijen maken de woningen heerlijk licht en makkelijk in te delen. Door middel van een intercom krijgen bezoekers toegang tot de ruime en zonnige op het westen (middag-/avondzon) gelegen voortuin. Hierdoor is de tuin aan de voorzijde van de woning optimaal te benutten en kunnen ongewenste bezoekers niet binnenkomen. De tuin biedt tevens gelegenheid voor het parkeren van 2 auto’s.

In de entree bevindt zich het toilet, de trap naar de 1e verdieping en toegang tot de leefruimte. De open keuken is aan de voorzijde gesitueerd met heerlijke raampartijen tot aan de vloer. Optioneel geeft een schuifpui direct toegang naar de tuin. De royale woonkamer bevindt zich aan de achterzijde en heeft openslaande deuren naar de patio met ochtendzon. Op de 1e verdieping 3 in grootte variërende slaapkamers, badkamer en technische ruimte met mogelijkheid voor opstelling van wasmachine/droger. De afmetingen van de hoek- en middenwoningen verschillen van elkaar, hierdoor heeft iedere woning zijn onderscheid.

De woningen hebben een netto vloeroppervlakte vanaf ca. 95m2 en verwachte koopsom vanaf circa € 385.000,- VON.

Kenmerken

Aantal kavels
4
Woonopp
95 - 112m²
Perceelopp
161 - 169m²
Inhoud
351 - 390m³