Taxaties

Taxaties door Simone Dijkman Makelaardij

Simone Dijkman Makelaardij levert u snel en efficiƫnt betrouwbare marktconforme informatie over de waarde van onroerende zaken geleverd door makelaars die de Zaanse regio prima kennen. Dat is in een notendop de meerwaarde van een taxatie door Simone Dijkman Makelaardij.

Taxateurs dienen op de hoogte te zijn van de marktomstandigheden en alle factoren die daarbij een rol spelen. Simone Dijkman Makelaardij heeft die kennis. Bovendien zijn ze op de hoogte van alle relevante wet- en regelgeving over bijvoorbeeld bestemmings-plannen en het milieu.
Kortom: een taxatie door Simone Dijkman Makelaardij betekent kwaliteit.

Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor een waardebepaling. Dit is een minder uitgebreid document en veelal nodig voor bijvoorbeeld een overbruggingskrediet.

Graag lichten wij u in over de verschillende mogelijkheden en tarieven inzake beide werkzaamheden.

Simone Dijkman Makelaardij is lid van de NVM. Het rapport wat wij gebruiken is het ‘Taxatiemodel financiering woonruimte, model November 2002’. Dit is het laatste model dat is vastgesteld door de NVM en andere bracheorganisaties. Het belangrijkste van dit rapport is dat het door elke geldverstrekker geaccepteerd wordt.

Weer een stuk zekerheid en duidelijkheid waar u veel aan heeft!

Contact