Verkoopservice

Stap 1 Woningopname en Waardebepaling

De makelaar komt bij u thuis en neemt met u alle relevante zaken met betrekking tot de woning door. Er wordt bekeken wat uw wensen en mogelijkheden zijn. Wij noemen u de reële opbrengstwaarde en adviseren u over de te hanteren vraagprijs. Alle gemaakte afspraken worden vastgelegd, zodat u nooit voor verrassingen kan komen te staan.

Stap 2 Strategie

In overleg met u wordt de te volgen strategie bepaald. Wel of geen bord? Hoe vaak adverteren en in welke media? Het zijn allemaal vragen die beantwoord worden in een dergelijk gesprek. Alle mogelijke aspecten worden op voorhand met u besproken.

Stap 3 Presentatie

Simone Dijkman Makelaardij verzorgt de professionele fotografie en zorgt voor de promotieteksten voor de verschillende media. Eventuele opties als 360° foto’s, video en hoogtefoto’s worden ook in dit stadium gemaakt. U krijgt de foto’s en teksten eerst te zien voordat ze worden vrijgegeven. Er wordt een professionele brochure gemaakt en de aanmeldingen op de websites Funda, Makelaars Vereniging Amsterdam en Simone Dijkman Makelaardij worden gerealiseerd. Advertenties worden alleen met uw toestemming geplaatst. en aan u doorberekend. De zoektocht naar een woning start tegenwoordig in de meeste gevallen op het internet en de kwaliteit van de presentatie bepaalt daarbij in hoge mate welke huizen er gekozen gaan worden om te bezichtigen. Aantrekkelijke, sfeervolle foto´s zijn de eerste blikvanger en geven een potentiële koper een goede eerste indruk. Daarom is een goed verzorgde fotopresentatie van uw huis zeer belangrijk, u creëert betere verkoopkansen! Deze presentatie moet raak zijn en direct de aandacht trekken. Om de sterke punten van uw huis te benadrukken dient het foto- en verkoopklaar gemaakt te worden en daarom werken wij met een interieurstyliste. De kosten hiervoor zijn €150,- excl. BTW wat een kleine investering is t.o.v. een advertentie welke al snel hetzelfde kost maar eenmalig is.

Stap 4 Bezichtigen

Elke reactie die binnenkomt bij Simone Dijkman Makelaardij wordt bewaard en verwerkt. Bezichtigingen worden door de makelaar uitgevoerd. Direct na de bezichtiging wordt u op de hoogte gehouden van de eerste indruk; Wat waren de positieve punten? Komt er een tweede bezichtiging? U hoort het meteen.

Stap 5 Onderhandelen

Als er een kandidaat een bod doet, kunt u in onderhandeling treden. Simone Dijkman Makelaardij adviseert u in de onderhandelingen. De uiteindelijke beslissing ligt bij u. Het is tenslotte uw woning. U kunt rekenen op een goed onderbouwd advies zodat u een goed besluit kunt nemen.

Stap 6 Overdracht

Als de koop gesloten is zal Simone Dijkman Makelaardij zorgen voor de juiste juridische afwikkeling. De koopakte wordt opgesteld, er wordt zo snel mogelijk door partijen getekend. De leveringsakte wordt nagekeken en ook de oplevering van de woning wordt door Simone Dijkman Makelaardij begeleid. Mochten er na oplevering onduidelijkheden zijn dan kunt u natuurlijk ook op ons rekenen.

Tarief

Het tarief voor onze verkoopservice is 1,4% van de koopsom ex. BTW. Tevens wordt er €450,- ex. BTW opstartkosten in rekening gebracht. Bij eventuele intrekking van de verkoopopdracht worden er geen intrekkingskosten in rekening gebracht. U weet dus vooraf waar u aan toe bent.

Al onze tarieven zijn ex. BTW

Contact